Tanítványaink visszajelzései az edzésekről

A Szinkrongym összesített értékelése 10-es skálán. Eddig 44 leadott tanítványi értékelés átlaga alapján!*

*A pontszámot havonta frissítjük az új visszajelzéseink alapján!

Andi sikersztroija

“Andrea vagyok, mérnökként dolgozom gyári környezetben lassan 10 éve. A történet úgy kezdődött, hogy 3 éve sokkolt az aktuális éves munkahelyi orvosi alkalmassági vizsgálat során mért 95 kg-os testsúlyom, illetve napi szinten éjszakánként arra ébredtem, hogy fáj a hátam. 

Ekkoriban egy emeletnyi lépcső megmászása is megemelte a pulzusomat. A ruháim nagy részét, melyeket szerettem, kihíztam.

Eldöntöttem, hogy változtatok az életemen. Egy akkori kollégám ajánlotta ezt az edzőtermet. Egy jó barátja járt ide edzésre, aki nagyon dicsérte a helyet.

Telefonos egyeztetést követően Ivánchich András elkészítette az előzetes FMS felmérést, majd beajánlott a jelenlegi edzőmhöz, Eszes Andráshoz, és elkezdtem rendszeresen mozogni. Ekkor 2015-öt írtunk. 

Néhány hét elteltével megszűnt a hátfájásom, kezdtem sokkal jobban érezni magam a bőrömben, és szépen fokozatosan 30 kg-tól szabadultam meg kevesebb, mint 3 év alatt.

Ebben nagyon jelentősen az edzőm meggyőző felkészültsége, elhivatottsága támogatott (csudálatos edzésprogramok, sok-sok motiváció). Az életmódváltáshoz szükséges hasznos alap tudnivalókat összegyűjtve kézhez kaptam egy összefoglaló “füzetke” formájában.

A rendszeres mozgás és a táplálkozásom optimalizálása (gyakorlatilag az életmódom lépésenkénti megváltoztatása) vezetett ahhoz, hogy most nagyon jól érzem magam.  Erős, egészséges, és kiegyensúlyozott vagyok.

Hálás vagyok a szakképzett edzők által biztosított mozgáslehetőségekért, a nagyon jó társaságért, ami kialakult az évek során.

Tiszta szívből ajánlom az edzőtermet mindenkinek, aki változtatni kíván az életén, egészségesebb, boldogabb, erősebb szeretne lenni, illetve jó társaságban múlatná az edzésre fordított időt. 

 

Hartó Andrea (37)

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

“Nagyon szeretem a Tacfit edzéseket, az odafigyelést, a fejlődést. Jól felépített órák, klassz csapat. Bár sem helyben, sem időben nem egyszerű megoldani az edzéseket, de már beépült a mindennapjaimba, hiányozna, ha nem járnék a terembe. Szeretem.”

Plech Hajnalka (41)

Óratípus: Tacfit

“Csak jókat tudok írni. Samu kiváló edző és szakember, a fejlődésem szembetűnő. Különösen fontosnak tartom, hogy elegendő figyelmet kapnak a tanítványok az órák alatt, így folyamatosan javul az elvégzett munka hatékonysága. Kicsi edzőterem, barátságos légkör.”

Légrádi Péter (49)

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

“Változatos. Van lehetőségem arra, hogy minden gyakorlatot a saját tudásomnak megfelelő progresszióban csináljak. Ez a legfontosabb. Szívesen ajánlom, mert mindig az egyén képességei alapján állítanak elvárásokat elé. Valamint lehetséges a kérdezz-felelek típusú kommunikáció, azaz magyarázatokat is kapunk az edzések során. “

Kövesi Sára

Óratípus: SzinkrON - Movement

“Az első konzultáción nagyon nagy odafigyeléssel és szakmaisággal végezte Eszes Andris, teljes mértékben feltérképezte az előéletem (sportmúlt, sérülések, stb…).

Teljesen jól érzem magam tacfit edzéseken, folyamatos odafigyelést tapasztalok, biztatást, támogatást, javítást, korrekciót. Számomra nagy eredmény, hogy javult az életminőségem, mentálisan is és fizikálisan is sokkal jobban érzem magam.”

Fodor János

Óratípus: Tacfit

“Tetszik az, hogy nem ad hoc csináljuk a dolgokat, hanem lépésről lépésre, progresszív módon haladunk az edzésprogrammal. Van regressziója és progressziója is egy-egy gyakorlatnak, így minden résztvevő megtalálhatja a neki megfelelő nehézségi fokot. Általában 4-6 hetet ölel fel egy edzésciklus, ezalatt különböző – egymást nem \kiütő\” – célok felé dolgozunk. Időszakosan kb. hasonló gyakorlatsorokat csinálunk, így átmenetileg monotonná válhat a tréning, de ezáltal érhető el megfelelő adaptáció. Bevezettek a mobilizáció világába, olyan nyújtástechnikákat, szemléletet sajátíthattam el, amiért örökké hálás leszek. Ja, és minden nap gerincnap! :-)”

Oláh Dániel (24)

(SzinkON - Movement)

István Sikersztorija

István a kedd-csütörtök reggeli szinkrON csoportok oszlopos tagja. Sikerének titka egyszerű:
👉 kitartó, türelmes és becsületes munka,
👉 megfelelően felépített progresszió, valamint a legfontosabb,
👉 az edzéseken való rendszeres részvétel.

És akkor jöjjön István története:
=======
“Az ajánlások hasznos és jó dolgok, én mégse szeretek ajánlani. Ha valamivel elégedett vagyok, akkor legyen mindenkinek elég, hogy ragaszkodok a bevált jó dolgokhoz.  

De azzal is tisztábban vagyok, hogy a tanulási folyamat legfontosabb eleme a tapasztalat megosztása. 

A történetem mélypontja 123 kg, amihez 178 cm magasság tartozik. Ez már az a kategória volt, ahol könnyebb átugrani, mint megkerülni. A felismerés mindennap megtörtént, bajban vagyok és változtatni kell. Jó pár hónap eltelt, mire eldőlt fejben, menni kell előre és nem törődni az akadályokkal. Nincs átlag feletti kitartásom vagy kiemelkedő akaraterőm. Nem ezen múlik.

Lassan elindult a változás, étrendváltás, tudatosabb étkezés, több mozgás. Ezzel sikerült kb. 13 kg-ot leadni és ráfordulni arra az útra, amit előttem már olyan sokan bejártak. Egyedül, megfelelő eszközök nélkül lehetetlen tovább lépni. Vehettem volna szobabiciklit, vagy valamilyen csoda edzőpadot amivel végtelen variációkban lehet edzeni és két nap alatt Instagram sztárrá formálhatom magam. 

Az első próbálkozás egy közeli fitneszterem volt. Ha voltál már ilyen helyen, akkor tudod, hogy miért hibáztam, ha kimaradt az életedből ez a hiba, legyen elég annyi, hogy mázlista vagy, megspóroltál pár felesleges órát. 

Nem voltam csalódott, nem szegte a kedvem, egyszerűen tudtam, hogy nem a megfelelő megoldást választottam. Biztos lesz olyan pontja az átalakulásomnak, amikor arra lesz szükségem, hogy kötöttpályás súlyokat mozgassak és közben azon tűnődjem, hogy Nike vagy Reebok cipőben néz ki jobban a bokám. Hatékonyságra van szükségem. 

Nem fogok hazudni, fogtam a Google Mapset és megnéztem milyen lehetőségek vannak a közelemben. A SzinkronGym nagyjából négy utcányira van tőlem és a térképet nézve egy régi emlék jutott eszembe, hatalmas „Fegyenc edzés” felirat és egy fehér pólós figura, aki a „teraszon” emelget egy kettlebellt. Pár perc múlva már a szinkrongym.hu weblapot olvastam és pár óra múlva be is jelentkeztem egy felmérésre. A fotók alapján biztos voltam abban, hogy olyanok viszik a termet, akiknek életcélja a hatékonyság.

109 kg-val érkeztem a teremben és most 95 kg vagyok. Áprilisban indultam és most szeptember van. A számokon túl csak három szóval tudom kifejezni, hogy miért ajánlom bárkinek Samu személyi edzőt.

Hatékonyság, hála, köszönet. 

Rengeteg türelmet kaptam Samutól, én tipikusan az az ember vagyok, akihez rengeteg türelem kell. A fejlődésem, átalakulásom egyértelmű, fogalmam sincs mitől működik a módszertan, és most ez annyira nem is érdekel, hatékony, újra érzem a testem, újra szívből gyűlölöm a brokkolit és újra megtanultam izomlázzal kiesni az ágyból. 

Köszönöm!”

Habencius István

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

“Nagyon tetszik, hogy alapoktol epitik fel a gyakorlatokat es megtanitjak a helyes kivitelezest is. Mivel kiscsoport ezert mindenkire jut ido. Nagyon hasznos, sokkal alaposabb mint barmelyik mas eddig.”

Csák Julcsi

Óratípus: SzinkON - Movement

“Szeretem az edzőteremben a maga jó értelemben vett puritánságát és a családias légkört. Nagyon örülök, hogy rátok találtam. Olyan értelemben mozgatjátok át és erősítitek az embereket, ami tudat alatt nekem hiányzott eddig. Valószínűleg első alkalommal az oldalaitokat kutatva is ez a szemlélet fogott meg és vett rá, hogy azonnal jelentkezzek. 🙂 Az irodában ülve egyaránt észreveszem, hogy sokkal többet figyelek a helyes testtartásomra, de mikor éppen a munkám fizikai részét végzem, egész másként emelem a súlyosabb dolgokat is, mint eddig. Szeretem András zenéit az órák közben 🙂 Pár mondatban ennyi jut eszembe. Ha lenne konkrét kérdés, arra biztosan tudnék még sokat reagálni.”

Naját Zsuzsanna

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

“Valójában nem tudtam mit is jelent, de jó megtapasztalni. Tetszik, hogy megtanít figyelni magamra, fejlődhetek és közben kikapcsolom a külvilágot, a jelenben vagyok. Mindezt folyamatos segítő, szakszerű figyelem mellett. Köszönöm.”

Csomor Katalin

Óratípus: SzinkrON - Alavonal

“Alapos, nagy hangsúlyt fektetnek a technika elsajátítására, amellyel megelőzhetők a különböző sérülések. Nem túl megterhelő. Mindenki által megtanulható mozgásformák. Barátságos hely, ahol odafigyelnek az emberre. A tökéletes hely az alapok elsajátítására.”

Schumacher Normbert (26)

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

“Nagyon profi az edzésterv, az én csoportom, ahová bekerültem, különösen erős, szuper motiváló.”

Erdei Zsuzsa

Óratípus: SzinkrON - Movement

Átgondolt, jól felépített, szakmailag megalapozott. A csoportok általában még elég kicsik ahhoz, hogy az edző személyesen odafigyeljen midenkire, bár amikor 5-nél többen vagyunk, ez nem tud teljes mértékben megvalósulni. De nagyon jó, hogy órán kívül is elérhetem edzőmet, kérhetek tőle tanácsot. Ha valaki testi erőnlétben szeretne fejlődni, bármilyen szint is a cél, megkap itt minden támogatást ehhez.

Seida Zoltán (30)

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

“Nagyon tetszik, hogy alapoktol epitik fel a gyakorlatokat es megtanitjak a helyes kivitelezest is. Mivel kiscsoport ezert mindenkire jut ido. Nagyon hasznos, sokkal alaposabb mint barmelyik mas eddig.”

Csák Julcsi

Óratípus: SzinkON - Movement

“Szeretem az edzőteremben a maga jó értelemben vett puritánságát és a családias légkört. Nagyon örülök, hogy rátok találtam. Olyan értelemben mozgatjátok át és erősítitek az embereket, ami tudat alatt nekem hiányzott eddig. Valószínűleg első alkalommal az oldalaitokat kutatva is ez a szemlélet fogott meg és vett rá, hogy azonnal jelentkezzek. 🙂 Az irodában ülve egyaránt észreveszem, hogy sokkal többet figyelek a helyes testtartásomra, de mikor éppen a munkám fizikai részét végzem, egész másként emelem a súlyosabb dolgokat is, mint eddig. Szeretem András zenéit az órák közben 🙂 Pár mondatban ennyi jut eszembe. Ha lenne konkrét kérdés, arra biztosan tudnék még sokat reagálni.”

Naját Zsuzsanna

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

“Valójában nem tudtam mit is jelent, de jó megtapasztalni. Tetszik, hogy megtanít figyelni magamra, fejlődhetek és közben kikapcsolom a külvilágot, a jelenben vagyok. Mindezt folyamatos segítő, szakszerű figyelem mellett. Köszönöm.”

Csomor Katalin

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

“Alapos, nagy hangsúlyt fektetnek a technika elsajátítására, amellyel megelőzhetők a különböző sérülések. Nem túl megterhelő. Mindenki által megtanulható mozgásformák. Barátságos hely, ahol odafigyelnek az emberre. A tökéletes hely az alapok elsajátítására.”

Schumacher Norbert (26)

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

“Nagyon profi az edzésterv, az én csoportom, ahová bekerültem, különösen erős, szuper motiváló.”

Erdei Zsuzsa

Óratípus: SzinkrON - Movement

Átgondolt, jól felépített, szakmailag megalapozott. A csoportok általában még elég kicsik ahhoz, hogy az edző személyesen odafigyeljen midenkire, bár amikor 5-nél többen vagyunk, ez nem tud teljes mértékben megvalósulni. De nagyon jó, hogy órán kívül is elérhetem edzőmet, kérhetek tőle tanácsot. Ha valaki testi erőnlétben szeretne fejlődni, bármilyen szint is a cél, megkap itt minden támogatást ehhez.

Seida Zoltán (30)

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

István Sikersztorija

István a kedd-csütörtök reggeli szinkrON csoportok oszlopos tagja. Sikerének titka egyszerű:
👉 kitartó, türelmes és becsületes munka,
👉 megfelelően felépített progresszió, valamint a legfontosabb,
👉 az edzéseken való rendszeres részvétel.

És akkor jöjjön István története:
=======
“Az ajánlások hasznos és jó dolgok, én mégse szeretek ajánlani. Ha valamivel elégedett vagyok, akkor legyen mindenkinek elég, hogy ragaszkodok a bevált jó dolgokhoz.  

De azzal is tisztábban vagyok, hogy a tanulási folyamat legfontosabb eleme a tapasztalat megosztása. 

A történetem mélypontja 123 kg, amihez 178 cm magasság tartozik. Ez már az a kategória volt, ahol könnyebb átugrani, mint megkerülni. A felismerés mindennap megtörtént, bajban vagyok és változtatni kell. Jó pár hónap eltelt, mire eldőlt fejben, menni kell előre és nem törődni az akadályokkal. Nincs átlag feletti kitartásom vagy kiemelkedő akaraterőm. Nem ezen múlik.

Lassan elindult a változás, étrendváltás, tudatosabb étkezés, több mozgás. Ezzel sikerült kb. 13 kg-ot leadni és ráfordulni arra az útra, amit előttem már olyan sokan bejártak. Egyedül, megfelelő eszközök nélkül lehetetlen tovább lépni. Vehettem volna szobabiciklit, vagy valamilyen csoda edzőpadot amivel végtelen variációkban lehet edzeni és két nap alatt Instagram sztárrá formálhatom magam. 

Az első próbálkozás egy közeli fitneszterem volt. Ha voltál már ilyen helyen, akkor tudod, hogy miért hibáztam, ha kimaradt az életedből ez a hiba, legyen elég annyi, hogy mázlista vagy, megspóroltál pár felesleges órát. 

Nem voltam csalódott, nem szegte a kedvem, egyszerűen tudtam, hogy nem a megfelelő megoldást választottam. Biztos lesz olyan pontja az átalakulásomnak, amikor arra lesz szükségem, hogy kötöttpályás súlyokat mozgassak és közben azon tűnődjem, hogy Nike vagy Reebok cipőben néz ki jobban a bokám. Hatékonyságra van szükségem. 

Nem fogok hazudni, fogtam a Google Mapset és megnéztem milyen lehetőségek vannak a közelemben. A SzinkronGym nagyjából négy utcányira van tőlem és a térképet nézve egy régi emlék jutott eszembe, hatalmas „Fegyenc edzés” felirat és egy fehér pólós figura, aki a „teraszon” emelget egy kettlebellt. Pár perc múlva már a szinkrongym.hu weblapot olvastam és pár óra múlva be is jelentkeztem egy felmérésre. A fotók alapján biztos voltam abban, hogy olyanok viszik a termet, akiknek életcélja a hatékonyság.

109 kg-val érkeztem a teremben és most 95 kg vagyok. Áprilisban indultam és most szeptember van. A számokon túl csak három szóval tudom kifejezni, hogy miért ajánlom bárkinek Samu személyi edzőt.

Hatékonyság, hála, köszönet. 

Rengeteg türelmet kaptam Samutól, én tipikusan az az ember vagyok, akihez rengeteg türelem kell. A fejlődésem, átalakulásom egyértelmű, fogalmam sincs mitől működik a módszertan, és most ez annyira nem is érdekel, hatékony, újra érzem a testem, újra szívből gyűlölöm a brokkolit és újra megtanultam izomlázzal kiesni az ágyból. 

Köszönöm!”

Habencius István

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

“Jók 🙂 Jó edzők, jó közösség. Mozgás és vendég/közösség központú amennyire az kell. Hasznosak és hatékonyak az edzések. Van koncepció és rutin mögöttük, valamint interaktívak (figyelembe veszi a mozogni kívánók egyéni problémáit és preferenciáit). Mint terem egyre jobban fejlődik! Mint közösség is! Széles és komplex edzésformákat biztosít! Csak így tovább! Csiszolható még a különféle edzésformák átjárhatósága és/vagy egymás kiegészítése.”

Vőfély Gergő (36)

Óratípus: Kettlebell

“Sokat fejlődtem, erősödöm, rugalmasságom is javult. Jó hangulatú, már már családias gym, ahol tényleg odafigyelnek arra, hogy mi a legjobb nekem. Nem az egómnak, hanem nekem. Felkészült edző, jó fej edzőtársak, jól felszerelt terem. Mi kell még? ja igen, hogy rendszeresen lejárjak :)”

Csizmazia Gábor (39)

Óratípus: SzinkrON - Movement

“Imádom! Megerősödtem – habár a súlyom gyarapodott sokkal vékonyabb és formásabb vagyok, nem vagyok tunya, nem akadok ki 1 karton víz cipelésétől. Egy stresszes nap után imádok elmenni edzeni, teljesen máshogy kell koncentrálni, minden problémából kizökkent. Végre olyan sportot űzök, ami nem unalmas, mindig tanulunk újat és olyan embertől, akit nagyon tisztelek a szakmai tudása miatt. Minden program egy új kihívás :)”

Hajdu Barbi (29)

Óratípus: SzinkrON - Formás és Feszes

“Az edzések jól fel vannak építve, az edzők kellő időt szánnak a bemelegítésre, és végén a nyújtásra is. Nagy figyelmet szentelnek , hogy a gyakorlatot pontosan végezzük el. (Helyes testtartás stb…)

Nagyon jó véleményem van a Szinkrongym-ről, bárkinek szívesen ajánlom. Az edzők felkészültek,amennyire látom folyamatosan képzik magukat is. Az is nagyon jó, hogy nem csak a test edzésén van a lényeg, hanem időről-időre inspirációt, és ismeretet is kapunk egy egészségesebb életstílus kialakítására.”

Heidrich Marianna (43)

Óratípus: Tacfit

“Nekem tetszik ez a funkcionális edzésforma. Mivel kis csoportokban dolgozunk , tulajdonképpen majdnem, hogy személyre szabott, gyakran kapunk tanácsot, észrevételt. Nagy hangsúly van a mobilitáson is amit én máshol nem igazán tapasztaltam eddig. A számokon (súlyokon) látom a fejlődést.”

Tóth Csaba (34)

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

“Az elmúlt egy évben sokat erősödtem, izmosodtam. Az edzők komolyan veszik a munkájukat és pont annyira szigorúak velünk, amennyire az szükséges. (és néha szükséges;)). Nagyon szeretek a gym-be járni. Jó a csapat, jó a hangulat, és profik az edzők. Külön örülök, hogy heti egy órában lehetőségem van jógázni is. :)”

Szabó Olga (61)

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

“Nagyon jók az edzések, tetszik, hogy nagy a mozgástér abban, hogy mennyire alakítható az egyéni igényekre, akár a gyakorlatokat, akár például az órákat érintően (pl.: kihagyott óra pótlásának lehetősége). Külön tetszik a családias hangulat, az, hogy ismerjük egymást, és néha vannak közösségépítő alkalmak is, amelynek a közös nevezőét természetesen a mozgás adja, de mégis van lehetőség megismerni egymást. Szinte kivétel nélkül mindig jó a hangulat. Az elmúlt másfél évben, mióta rendszeresen járok hozzátok edzésre már bő két ruhaméretet fogytam, jobb az állóképességem. Korábban sem voltam beteges típus, de azóta még a megfázások is elkerülnek. Szeretem, hogy rengetegen dicsérnek, milyen jól nézek ki.

Nagyon meg vagyok elégedve, tetszik az órák nagyon magas minősége, a hangulat és az odajárókhoz való hozzáállásotok is, amely teljesen független attól, hogy épp melyik edzővel \találkozik\” az ember. Talán egyedüli negatívum, hogy az öltöző tisztasága egyre gyakrabban hagy kívánni valót maga után, valamint az, hogy a terem mind a lakásomtól, mind a munkahelyemtől meglehetősen messze található, de ez az elmúlt másfél év tapasztalatai alapján áthidalható. 🙂 “

Bálint Andrea (31)

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

Csakis jókat tudok mondani. Az egy óra nagyon gyorsan eltelik, izgalmas, változatos órákon veszek részt Samu jóvoltából. Látványosan változott az erőképességem. Élvezem minden percét, még akkor is amikor fáradtan sikerül eljutni, de megyek mert motivál minden ott töltött idő.

Ambrózi Katalin

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

“Mindig átgondolt tematika alapján történik, kellő energiabefektetéssel a sérülésmentes fejlődés garantált. A személyi edzésen pedig lehetőség van kimondottan azzal a fajta mozgással foglalkozni, ami közel áll hozzám. Számomra ez egy pénzben ki nem fejezhető érték. A társaság olyan emberekből áll, akik támogatnak, szurkolnak egymásnak. Az edzések első rangúak, rengetegféle eszköz van, és az edzők nagy tudású szakemberek. Külön érték, hogy lehetőség van egy-egy mozgásformában jobban elmélyedni annak, aki szeretne. Mindezek mellett nagyobb hangsúlyt fektetnék az egészséges táplálkozás tanítására (annak ellenére, hogy tudom, hogy ez egy nehéz téma, és mindenki szakértő ebben akkor is, ha nem ért hozzá). “

Sándor Balázs (44)

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

“Alaposan, a feladatok helyes elvégzésére nagy hangsúlyt fektetve,azokat akár többször is átismételve,fokozatosan haladunk,mindenki az egyéni szintjének megfelelően. Az edzések változatosak,mindig van bennük kihívás. A feladatok szinte mindegyikét személyre szabja az edzőnk, az adott ember felkészültségének/egészségi problémáinak/egyéni adottságainak megfelelően. Így a fokozatos fejlődés mellett sikerélmény is van. Nyugodt környezetben,nagyon elhivatott, jól felkészült edzők irányításával, befogadó csapat társaságában lehet edzeni.  “

Dr Bárdos Zsuzsanna (34)

Óratípus: SzinkrON - Alapvonal

Jelentkezz be MOST és Próbáld a ki az Edzést 1.000 Ft-ért!

1. Válaszd ki a Neked való óratípust.
2. Válassz időpontot.
3. Kattints a a kiválasztott edzés melletti "Bejelentkezés" gombra, majd regisztráld magad az órarend felületén. Fontos, hogy csak azokra az órákra tudsz jelentkezni, ahol a "Bejelentkezés" gombot látod)
4. Nézd meg az e-mail fiókod, ahol erősítsd meg a regisztrációd az első belépéssel, majd jelentkezz az órára!

Ha elakadtál valahol, akkor írj nekünk facebook-on, vagy az info@szinkrongym.hu -ra. Esetleg csörögj ránk ezen a számon: +36209388539

LombGym

E-mail cím: info@szinkrongym.hu
Telefonszám: +36 20 9388539
Cím: 1139, Budapest, Lomb utca 34

Copyright© 2017 SzinkronGym
Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum |  Sütik kezelése | ÁSZF

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Pin It on Pinterest

Share This